„Вяра и общество“ ще се излъчва по БНТ от есента

18:45, 21 авг 20 25 1787 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

От 8 септември БНТ стартира обновената си програмна схема. В нея присъства и предаването „Вяра и общество“ с водещ Горан Благоев. В средата на юни водещият обяви, че предаването е свалено от лятната схема на телевизията, без предупреждение. Тогава той определи това като знак, че предаването ще бъде свалено от есента. След множество сигнали генералният директор Емил Кошлуков беше изслушан от СЕМ и заяви, че предаването остава, докато той е начело на телевизията. 

Обществената телевизия пуска два изцяло нови формата - „Последният печели“, забавно-познавателно семейно куиз шоу с водещ Орлин Горанов, и уикенд развлекателната продукция „Събота вечер с Митко Павлов“.

Снимка: Десислава Кулелиева за БНТ

Снимка: БНТ

Светът и ние“ е новото предаване за информация, коментар и анализ на международната политика.

В програмната схема остават предаванията: „Денят започва“, „100% будни“, „Култура.бг“, „Бързо, лесно, вкусно“ с водещ Ути Бъчваров, Малки истории“, „Библиотеката“, „Питай БНТ“, „Вечната музика“, БНТ на 60“ и др.

Емблематичните предавания „Панорама“, „История.бг“, „Референдум“, „Бизнес.бг“ и „Денят започва с Георги Любенов“ също се запазват, съобщиха от БНТ. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама