Радан Кънев: Борисов е шампион по безполезно присъствие в политиката

14:50, 05 авг 20 / Политика 25 1793 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Бойко, г-н Борисов, Вие сте шампион по безполезно присъствие в политиката. Тези десет години, с малки изключения, ще бъдат запомнени като обществен застой, пропуснати възможности, изоставане от Европа и нов разцвет на мутрите. Имате последен шанс да бъдете полезен - да дадете възможност на обществото да тръгне бързо напред. Това написа евродепутатът Радан Кънев във Facebook след националната конференция на ГЕРБ.

Борисов готов да си тръгне, но няма да е днес

„Господин Бойко Борисов, премиер в неосъзната оставка, каза, че има много работа за вършене - нови здравни, социални и икономически мерки, национален план за възстановяване и инвестиции на парите от ЕС и Зелената сделка, икономическа модернизация, нов бюджет... Именно - той изреди несвършената работа на днешното правителство и мнозинство. Работа, която не намериха смелост и компетентност дори да започнат, която днес са неспособни да изобщо да планират. А тя наистина трябва да бъде осъществена“, посочи Кънев.

Сблъсъци и напрежение съпътстваха конференцията на ГЕРБ

„Каза, че е нужно национално съгласие и спокойствие. Прав е - нужно е. И двете - и националното съгласие, и общото усилие за модернизация на обществото, минават през оставка и спешни нови избори. Толкова. Другото е плява, празни приказки“, заяви евродепутатът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама