Коя е най-обичаната храна за бързо хранене през 2020 г.

13:07, 30 юли 20 / Любопитно 25 1474 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ако сте разчитали на доставка на храни по време на пандемията, не сте сами. През тези несигурни времена е нормално да се обърнете към комфорта на доставките до вкъщи. И има едно класическо нещо, което привлича вниманието на хората.

Продажбите на пържени пилешки храни в Европа се увеличиха през поседните месеци и не изглежда, че любовта към пърженото пиле, пържените картофи и бургерите ще си отиде скоро.

Снимка:  Pixabay

Средно продажбите намаляха през март, но през април спрямо се увеличиха с 20 до 25% при някои големи вериги. Разбира се, пандемията донесе притеснения и за потенциален недостиг на месо, след като някои хранителни магазини ограничиха продажбите му.

9 препоръчителни храни за добра памет

Това обаче благоприятства хората да се обръщат към ресторанта за месни ястия като пиле, а не да купуват от магазина. Или може би просто не можеха да устоят на тази хрупкава, сочна храна. 

Ако желаете чиния с вкусна храна по време на глобална ситуация, трябва да знаете че пърженото пиле и картофките са много подходящи, съветват от foodpanda. Бързо, лесно и удобно, несъмнено тази комбинация печели приза за най-обичаната храна за бързо хранене през 2020.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:13, 11 авг 20

Това е най-не
здарвословната храна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама