13-то издание на Ретро парада в Бургас под надслов „Вяра в доброто“

13:55, 04 юли 20 / Любопитно 25 2627 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ретро уикенд в Бургас връща туристите в миналото. Част от фестивала е парадът на стари коли и мотоциклети в Морската градина, под надслов "Вяра в доброто".

През последната година се случиха много добрини. Да помогнеш на едно дете да проходи, да участваш безкористно като доброволец и да помагаш на нуждаещите се. Вярваме, че доброто е навсякъде и заразява все повече хора и днес това е нашето послание, обявиха организаторите от Авто-мото клуб Ретро, цитирани от БНР.

Колекционери от клубове в цяла България и Сърбия излагат своите ретро автомобили и мотоциклети на алеята пред Експозиционен център „Флора". Участието на чужди екипажи тази година е ограничено заради обстановката в целия свят, уточниха организаторите.

Фестивала носи в себе си и благотворителна кауза. Миналата година изложението помогна да се съберат средства за операция на малко момиче. Родена преждевременно, с детска церебрална парализа, Цвети не може да ходи. За няколко месеца кампания съубира необходимите 130 000 лева за неврологична и ортопедична операции в САЩ, предаде bTV.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама