Гуардиола: Ще направим шпалир на Ливърпул

10:15, 28 юни 20 / Спорт 25 1573 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Манчестър Сити ще направи шпалир на новокоронясания шампион Ливърпул, когато двата тима се изправят един срещу друг на „Етихад“ в четвъртък, разкри мениджърът Пеп Гуардиола, предаде БГНЕС.

Мърсисайдци сложиха край на 30-годишната суша без титла, когато вече бившите шампиони от Сити отстъпиха при визитата на Челси с 1:2, давайки на „червените" невъзможната за преодоляване разлика от 23 точки на върха във Висшата лига. Първият мач на водения от Юрген Клоп състав като шампион е гостуването на „Етихад“ и Гуардиола сподели, че играчите му ще отдадат заслуженото на новите първенци.

Ще направим шпалир, разбира се. Ще поздравим Ливърпул, когато те дойдат в нашия дом, по незабравим начин. Ще го направим, защото те го заслужават", каза той. 49-годишният испанец добави, че вече обмисля варианти за подсилването на „гражданите“ за следващия сезон.

Кралят от Мърсисайд отново е на трона

В спорта трябва да живееш в бъдещето. Не може никога да се задоволяваш само с това, с което разполагаш. Никога не трябва да забравяме какъв невероятен клуб и организация сме и какво трябва да направим, за да се поучим за следващата кампания. Мисля, че знаем причината, поради която страдахме този сезон и ще се опитаме да решим проблемите си за следващия", завърши Гуардиола. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама