Принц Хари с поздрав за 75-годишнината на локомотивчето Томас

14:50, 28 апр 20 / Любопитно 25 2543 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Британският принц Хари записа поздрав за 75-годишнината на Локомотивчето Томас, като представя и специалния епизод от "Томас и приятели" с участието на баща му принц Чарлз и баба му кралица Елизабет II като анимационни герои, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Принц Хари и Меган Маркъл: Таблоидите рушат живота на хората

Принц Хари представя епизода "Томас и приятели: Кралският локомотив", като държи една от книжките в ръце. Той казва, че има "мили спомени как е израснал с Томас и приятели и е посетил нови места с неговите приключения".

Доказателство, че Локомотивчето Томас е любим герой на принц Хари са снимки от първия му ден на детска градина през септември 1987 г. На тях той е с чанта с негови картинки.

Локомотивчето Томас се появява през 1945 г. в книжка на Уилбърт Одри. Той измисля приключенията, за да разведрява болния си син Кристофър. Следва цяла поредица и телевизионен сериал. "Томас и приятели" започва през 1984 г. и още се излъчва. Показван е в 160 държави.

Поздравът е записан през януари, преди принц Хари да се премести да живее със семейството си в Северна Америка.

Новият епизод ще бъде излъчен от Нетфликс на 1 май.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама