Принц Хари и Меган Маркъл: Таблоидите рушат живота на хората

11:05, 20 апр 20 / Любопитно 25 2711 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Британският принц Хари и съпругата му Меган обявиха публично, че прекратяват всякакви взаимоотношения с четири британски ежедневника поради факта, че те предоставят невярна информация и развалят живота на хората, съобщи вестник „Гардиън“, цитиран от БГНЕС.

Хари и Меган раздадоха храна на болни хора в Лос Анджелис

Хари и Меган в открито писмо до медиите посочиха, че става дума за вестниците „Сън“, „Дейли мейл“, „Мирър“ и „Експрес“. Те обвиниха тези основни британски таблоиди в изкривяване на информацията, лъжи и агресия.

"Моля, обърнете внимание, че херцогът и херцогинята на Съсекс няма да взаимодействат с вашите издания. Няма да има сътрудничество и взаимодействие", се казва в писмото, цитирано от „Гардиън”.

В писмото си Хари и Меган отбелязват, че са свидетели на това как животът на хората, включително на техни приятели, се руши само заради клюки, публикувани с цел таблоидите да увеличат тиражите си.

Вестниците „Сън” и „”Дейли Мейл”, които се издават съответно от 1969 и 1896 г., имат най-високите тиражи от всички ежедневници в Обединеното кралство.
 
TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама