Важното за теб: Чарли Танев превъртя You Tube

10:00, 09 апр 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 6929 Любомира Николова
Снимка: ТОПНОВИНИ

Кристиан Танев е гостът ни тази седмица в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев“.


Всички го познават като Чарли Танев, той е влогър, ютубър, прави това което си поиска и забавлява хората. Как успява вижте във видеото:

„Превъртях YouТube и вече ме гонят.Насоката отива към по семейно ориентираните неща- не моите. Трън в очите съм, не съм излишен. YouTube обичат да те спират, когато имаш малко инерция с простотия. Аз обичам простотия и не смятам да я спирам“, категоричен е Чарли.

Превърнал се е във влогър чрез възприемането на интернета като нова телевизионна медия за хората, защото всички вече са там и се превръща в сериозна професия.

Има 280 000 последователи в YouТube и 118 000 в Instagram.

На къде ги е повел?

„Към Ада, накъдето крачиме всички“. И той самият крачи натам. „Не съм водач да ги поведа към каквото и да е било, смятам че ги развличам. Думите ми не са толкова значими – забавлявам ги“, казва той.

Има ли цензура за Чарли?

„Не. Но все пак трябва да спазвам правилата им, ако искам да остана в социалните мрежи. Ако нямаше тези права щях да правя доста по нецензурни неща“, категоричен е.

Кой го вдъхновява?

Чарлз Буковски. Не го достига по никакъв начин, но нещата, които е правил, начинът по който е живял и  е показвал, че може да прави каквото си пожелае и го е правил. „Бил е бездомник с години, само и само да не бъде като другите“, дава за пример Чарли Танев.

Самият той се определя като анархист и не му пука много.

„Единствената свобода, която човек може да има е на характера си. Не може да си свободен истински ако не си верен на характера си.

Животът не е само от позитивни емоции, трябва да изпиташ целия спектър.

Мечтаел е да стане точно какъвто е. „Мога да бъда по-добра версия на себе си, но винаги съм искал да правя каквото ми доставя удоволствие“.  

Много обича СкандаУ.

Ще има продължение на комиксите му, но не на „Ракиямен“. Следващия му комикс се казва „Доброто старо бреме-Киро“ идеята  е произлязла от работата му със СкандаУ.

Съветът на Чарли Танев, за да си популярен в интернет е необходимо да си първичен.

Важното за него е характерът. „Предпочитам да ме мразят всички за това, което съм, отколкото да ме обичат за това, което не съм“.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!