Фандъкова помоли да не се влиза с автомобили в центъра

10:18, 19 мар 20 / София 25 2180 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Преди два дни Столична община затвори „синя“ и „зелена“ зона, за да се осигурят условия за по-голяма социална дистанция в дните на извънредно положение. Целта е гражданите, които работят в центъра, да могат да паркират безплатно.

"Натоварването на зоните вече достигна пълния им капацитет. Затова, моля всички, които нямат неотложна работа, да не идват с автомобилите си в центъра", призова столичният кмет Йорданка Фандъкова. 

Без „синя“ и „зелена“ зона в столицата

"Моля, не използвайте неработещата зона като повод за разходка до центъра! Това блокира работата на зоната и ще наложи въвеждане на допълнителни мерки. Да не забравяме, че в централните райони живеят наши съграждани, които също трябва да могат да се приберат в домовете си. Нека сме отговорни, солидарни и съпричастни! Моля, използвайте зоните за паркиране, само ако работите в центъра и при належаща необходимост!“, написа столичният кмет Йорданка Фандъкова във Facebook.

Фандъкова предлага временно да не се плаща тротоарно право и наеми

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама