Важното за теб: Павел Колев и Ицака стартират нов сериал през април

10:00, 19 мар 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 5266 Мануела Алексова
Снимка: ТОПНОВИНИ

Следващите ни гости в поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев" са влогърите Павел Колев и Ицака.

За младостта, новите проекти и как успяват да са интересни и актуални в интернет, вижте във видеото:

 

 

 

Къде се намериха Павел и Ицака

Съдбата ги събира в Плевен, преди 4-5 години. "Един общ приятел, возих го с колата на някъде и по едно време каза дай да хвърлим и един друг приятел. Айде ще го хвърлим, качих Павката, закарах го  буквално на 100 метра. Така се запознахме, обаче аз преди това го знаех от интернет, защото той се изявяваше вече като влогър", разказва Ицака. 

И двамата са завършили НАТФИЗ. 

Плюсовете и минусите на младостта

"Много е готино да си млад. Можеш да си правиш планове на нещата", споделя Павел, а Ицака е на мнение, че:"Съзнанието ти трябва да е младо и да си по-голям"

Имат ли отговорност, че възпитават едно цяло поколение?

"Определено-не могат да се казват простотии в интернет, ние сме правили някакви скечове и предизвикателства, смешни са само да ги гледаш, но начинът ти на изразяване трябва да има рестрикция. Не може просто да учиш  по-младите хора от нас на такива неща. Гледаме определено  какво говорим и как възпитаваме", казва Павел.

Как оставате интересни?

"Това си е цяла медия интернет пространството и реално в самия интернет ти не трябва да си кой знае колко забавен. Трябва да си себе си. Не трябва да си щампа. Ако си честен и искрен и хората те харесват, това е достатъчно", споделя Ицака.

Как разбирате, че едно видео е успяло?

"За мен не е успешно да имаме лайкове. Успешно е за хората и за рекламодателите, като видят, че имат лайкове, значи имат гледания. За мен е успешно да ми хареса. Честно казано ние успяхме да си намерим нишата в интернет. Да започнем да правим нещо, което клони към short films - към кино. Успяхме да съберем цял екип, който е от НАТФИЗ и от НБУ. Режисьор, оператори, сценарист, звукари", разказва Павел.

Каква е мисията им?

"Искам да правя много неща, но искам да ги правя качествено. Не искам да са простотии и да се изливат в интернет, защото мога всеки ден да снимам някакво видео, което да е половин час, да го кача в следващия половин час и да съм готов за деня и да имам същите гледания. Това не ми доставя никакво удоволствие", казва Павел.

"Последните две години мисията ни е да вдигнем качеството в интернет", изтъква Ицака.

Започват нов сериал...

Павел е много развълнуван, защото от много време са го искали.

Преди време са направили опит със сериала „Техно“, но не са се договорили със спонсорите и рекламодателите. Те разказват, че от сериала е излязъл само един пилотен епизод.

Затова сега сами си пишат новия сериал, който се очаква да стартира в началото на април. 

Разказват за участието си в шоуто на „Скандау“  в Арена Аремеец.

Павел е имал сценична треска 3 месеца преди събитието, а Ицака непосредствено преди да излезе на сцената, след това се е успокоил.

Важното за тях е да са честни, искрени и добри. 

Каквото и да правят- песни, книги, клипове, сериали да им харесва и да е качествено.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!