Важното за теб: Какво прави Гала истински щастлива

10:00, 05 мар 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 8663 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Следващият ни гост в поредицата "Важното за теб с Ники Кънчев" е телевизионната водеща Гала.

Красива, амбициозна, прецизна във всеки детайл, каква е тайнатата на успеха и кое я прави истински щастлива, вижте във видеото: 

 

 

 

„Аз съм изключителен перфекционист и работохолик, много съм педантична, когато си върша работата. Отношението ми към детайла и всяко нещо, което правя води до добри резултати“.

Заедно през годините с Кремена Халваджан са изградили телевизионния ѝ стил.

„В живота съм доста небрежна и не залагам на нещо много специално и модно, предпочитам да се чувствам удобно в дрехите си".

Гала разказа, че не излиза никъде през седмицата. „Петък и събота са вечерите ми, в които мога да си позволя да изляза. Не ходя на събирания и на купони. Всяка вечер чета и се готвя за следващия ден като за изпит, а изпитът ми е цялата аудитория на следващия ден. Ставам в 5:30 часа всяка сутрин.

При нея рутината не взема връх. „Аз винаги се съмнявам в себе си. Старая се, за да не се окаже, че не съм достатъчно добра. Полагам много старание“, каза тя.

„Много работя. Със сигурност имам късмет, за да се случи да съм тук днес седнала срещу теб“, добави Гала.

По думите ѝ появяването на екран е било късмет и никога не си е представяла, че ще прави това, което работи днес.

Какво е взела от нея дъщеря ѝ Мари?

„Много прилича на мен като темперамент, чувствителност, както и отношението към хората. Би била добра за нашата професия, която тя категорично не иска да прави“, споделя с Ники Кънчев.

В брака си с бившия и мъж тя се е чувствала като под лупа, но казва, че е направила всичко възможно да спаси връзката си, дори са ходили по брачкни консултати по нейна инициатива.

„Професията ме спасяваше по някакъв начин. Отивайки там като на остров оставях всичките си тревоги и недоразумения“. Там е дишала и е вършела нещо, което е обичала и е започвала да се чувства по-спокойна и по-сигурна.Гала се е влюбила в работата си в „На Кафе“.

Би ли дарила Стефан с дете?

Гала каза, че би, но Господ не е решил това да се случи. „Не сме правили нищо, за да се пазим, но и не сме правили всичко, за да го имаме на всяка цена“.

Как се буди сутрин Гала?

С чаша гореща вода, която Стефан и я поднася, но понякога пие и кафе. След като той се е появил в живота ѝ, за първи път е имала грижовен мъж в този смисъл на думата.

Ако трябва да си гледа сама на кафе, какво от бъдещето вижда и какво от миналото иска да забрави?

„Много неща искам да забравя от миналото. Моменти, в които съм реагирала гневно, може би несправедливо към хората около мен, които най-много обичам. Майка ми милата, търпи всичките ми трудни моменти, когато изригвам като вулкан и тя е насреща, защото все на някой трябва да се навикам. Тя е толкова прекрасен и благ човек - мълчи, мълчи, изчаква ме да излея всичко, което имам и продължаваме натам, все така обичащи се“, сподели Гала.

Моли се да е малко по-толерантна и внимателна с най-близките й хора.

Гала е тази, която е предложила на дъщеря си да не учи в чужбина, защото я е видяла, че е влюбена, въпреки че не и се е искало, е знаела, че това ще направи Мари щастлива.

Тя разкри, че много харесва риалити формати, в тях много трудно хората могат дълго време да играят роля. Това е една от най-хубавите страни на телевизията.

Водещата на „На Кафе“ каза, че би поканила бившия си мъж Константин на интервю, но не знае дали той би дошъл.

Гала съжалява, че Валери Петров не е бил неин гост в предаването.

Какво прави Гала истински щастлива?

Като се погледне в очите на Стефан да се види много жена, много харесвана и желана. Имаме тези моменти, които се виждам така в очите му и мога да полетя и да направя чудеса“, казва тя.

Важното за Гала е детето ѝ, майка ѝ, все повече близките и да са живи и здрави, защото неотдавна са преживяли семейна трагедия, както и приятелите ѝ да ги вижда, че са добре.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама