Каква е тайната за младежкия вид на Дженифър Лопес

21:00, 07 фев 20 / Любопитно 25 2785 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската певица и актриса Дженифър Лопес се занимава със спорт шест пъти седмично и се храни здравословно. Тайната за младежкия вид на звездата беше разкрита от вестник „Сън”, пише БГНЕС.

Лопес никога не изпълнява едни и същи упражнения два дни подред, а постоянно сменя видовете натоварване – от йога до бокс. Актрисата споделя, че не би се чувствала щастлива без спорт.

Дженифър Лопес и Шакира написаха история на полувремето на Super bowl

В Лос Анджелис Лопес ползва услугите на известния персонален треньор Трейси Андерсън, който работи с Гуинет Полтроу и Мадона. В Ню Йорк звездата работи с инструктора Дейвид Кирш, който е разработил програма за интензивни тренировки, кикбокс, упражнения за мускулите и пол денс.

За да поддържа младежкия вид на лицето си Дженифър Лопес се старае да спи средно 9-10 часа на денонощие, въпреки че това невинаги ѝ се отдава.

Преди сън задължително почиства лицето си, нанася овлажняващ крем, освен това ползва периодично гликолова киселина, която придава на кожата „свежест и допълнително сияние”.

През целия ден и особено преди тренировка Лопес пие много вода, избягва кофеина и алкохола и е изключила рафинираните продукти от диетата си.

Сутринта започва с протеинов коктейл. Обядът обикновено се състои от сьомга с броколи или тиквички, а за вечеря хапва ориз, бобови култури или пилешко месо. Дори когато се храни в ресторант актрисата избира здравословна храна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама