Дженифър Лопес и Шакира написаха история на полувремето на Super bowl

08:16, 03 фев 20 / Любопитно 25 2628 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За 12 минути Дженифър Лопес и Шакира написаха снощи история в Маями  - двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански произход, пели на полувремето на финала на първенството по американски футбол Super bowl. А изпълнението им носеше изненадващ политически заряд, пише сп. "Венити феър", цитирано от БТА. Специални гости на шоуто бяха латиноамериканските звезди Джей Балвин и Бед Бъни.

Снимка: БГНЕС

При една от песните си Лопес носеше наметало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата. Нейната дъщеря и детски хор изпяха с нея началото на песента на Брус Спрингстийн "Born in the USA".Така Лопес отправи безмълвно, но недвусмислено политическо послание във вечер, в която бяха излъчени предизборни агитационни клипове на Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг, допълва изданието.

Снимка: БГНЕС

Шакира пък поздрави и след това си взе довиждане с публиката на испански. Тя танцува и изпя свои хитове като "She Wolf" и "Whenever, Wherever", свири на китара и се хвърли в ръцете на феновете. По време на нейното изпълнение стадионът бе озарен от зрелищно пиротехническо шоу.

Снимка: БГНЕС

След нея на сцената на стадиона излезе Дженифър Лопес, която изпя "Jenny From the Block" и "Ain't It Funny" и танцува на пилон, облечена в огледален костюм. Вместо фойерверки, нейното шоу бе съпроводено със светлинни и визуални ефекти.

Накрая към нея се присъедини Шакира и двете изпълниха в дует песента от Световното първенство по футбол от 2010 г. "Waka Waka".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама