Чуйте "Важното за теб"

16:00, 18 фев 20 / Важното за теб с Ники Кънчев 25 4075 Шрифт:
Любомира Николова

В забързаното ежедневие  ви предоставяме още една възможност да се информирате от рубриката ни „Важното за теб с Ники Кънчев“, като чуете интервютата в подкаста ни.

За успехите и перипетиите, новостите и бъдещите планове, за болката и щастието на обществените и политическите личности на България ви разказваме всеки понеделник и четвъртък на topnovini.bg . Какво е важното за тях, споделиха само пред Ники Кънчев, чуйте:

 

 

Илия Лазаров

"Важното за мен е децата ми да израснат в една нормална европейска държава и работя за това. Искам деца ми да живеят и да учат и да мога на старини да се радвам на внуци и правнуци", сподели Лазаров.

 

Александра Сърчаджиева

„Важното за мен е София. Нищо друго не искам. Искам да съм жива и здрава, за да я отгледам. Искам детето ми да е добре, да е щастлива и да имам хората, които са около мен“, каза Александра.

 

Влади Ампов-Графа

Влади Ампов също сподели, че през годините е давал кредит на много хора, които може би не са го заслужавали, но не съжалява. "Важното е да даваш добро. Не е задължително да ти се връща".

 

Орлин Павлов

Ролята във филма „Завръщане“ е нещо, което винаги съм искал.„Не мога да си позволя да отида на снимки неподготвен“, а любимата му роля е тази, която не е изиграл.„Важното за мен е да опитаме да бъдем добри едни с други, защото вече не сме. Станали сме жестоки егоисти“.

 

Ути Бъчваров

„Аз съм кръстен на баща си. Никога майка ми не ми даде отговор защо съм кръстен на него. Аз се казвам Петър. В интерес на истината си харесвам името“, споделя Ути.

„За мен най-важното нещо е децата ми да бъдат научени да направят живота си вкусен“.

 

Христо Иванов

Важното за мен е да имам амбицията за страната си, да искаме най-доброто за себе си, за децата си и за Родината. Да се борим и да не се отказваме. Трудности и причини винаги има, но трябва да не се отказваме“, категоричен е Христо Иванов.

 

Гого Лозанов

Демокрацията не идва от някъде, тя е въпрос на ценност. Трябва да я носиш вътре в себе си“, твърди Лозанов.

"Хора, имайте мнение - каквото и да е, ваш избор е. Да нямаш мнение по това, което се случва значи да ти се случи най-лошото", подтикна Георги Лозанов.

 

Ненчо Балабанов

„Хората трябва да бъдат щастливи и всеки заслужава своето лично щастие. Най-много децата ни“, твърди Балабанов. Важното за него е: „Да съм здрав, да имам ежедневно вдъхновение, за да мога да върша нещата и да вървя по стъпките, за които съм призван. Да съм все толкова зареден с позитивна енергия – да имам да давам“.

Митко Павлов

Той не си харесва гласа, въпреки „Супер неприятен ми е. Дразня се понякога. Особено в началото ми беше супер неприятно да се слушам“.

Важното за него е здравето. „Да са здрави всички, които обича и да може да е с тях“.

 

Любо Киров

По време на разговора Любо сподели, че един ден би искал да бъде изпратен от този свят с парти, а не с погребение. Идеята е вдъхновена от истински събития, след като той самият е пял по време на прощалното парти на Роси Иванова. "Това беше много странен казус - да правиш парти и да пееш на парти, за да изпълниш предсмъртно желание е много интересен казус и аз нямаше как да откажа", сподели певецът.

Миро

Миро разкри, че голяма част от песните му са родени от болка във време, в което не е имал кой знае какви спомени, защото е пиел много - ежедневно, ежечасно, по всяко време, но не му е личало.„Бях сключил споразумение с алкохола“. Когато е спрял да пие е трябвало да се запознае, с личността която е.

 „Работата е чисто благословение – зависи как е възприемаш“. Ако Господ поиска той ще спре да се занимава с музика.

 

Виктор Чучков

Може би имам някакъв талант за откриване на актьори. В „18 % сиво“ имам откритие за българската публика – актьори, които не са познати в България, защото работят и живеят в чужбина“.

18% сиво“ е филм за всеки човек. „Всеки може да види част от себе си в него“, споделя режисьорът.

 

Ники Станоев

„Почти винаги съм сериозен, но хората не ме приемат насериозно. От там идва истинската комедия, а тя е една много добра драма“, казва смеейки се той.

Важното за мен е хората да се усмихват, да счупят гипса и да се забавляват. В никакъв случай да не се стесняват да се смеят. Няма нищо по-ценно от това откровено да се смееш. Ти си обичан и обичаш или си прецакан, но не ти пука и се смееш“.

 

Мартин Димитров

Мартин Димитров възпитава дъщеря си Рада да не взима наркотици, а е страшно благодарен на неговата баба, която е отключила у него интереса към четенето.

Важното за Мартин е здравето. „Все по-важно ми е как се чувстваме в ежедневието си на работа. Да търся комфорта на работното място и разбирането, отколкото да постигнем някаква цел на всяка цена“, категоричен е той.

Свилен Ноев

Обектът на саботажа на Свилен и „Остава“ е животът им.

„Опитах с много интересна дума да обясня какво се случва с младите хора, да не могат да си обясняват какво чувстват и да живеят не както трябва, а както им е удобно“, заяви вокалистът на групата.

Важното на Свилен е хората да мислят положителни неща и да му се усмихват, когато го видят на улицата.

Ани Владимирова

Според Ани Владимирова глобалното мислене за съжаление не ни е много присъщо. В момента в България има много различни поколения и комуникацията между тях е много трудна. Една от големите разлики са ценностите, което е голяма бариера“, дава за пример Владимирова.

Важното за Ани Владимирова е да вижда смисъл от това, което прави.

Станислав Яневски 

Стан ни разказа подробности около премиерата на „Хари Потър и Огненият бокал“ отпреди 14 години у нас.


Той разкри, че е променял цели сцени в "Хари Потър".


Важното за Станислав Яневски е добротата.

 

Д-р Милен Врабевски

Баща, лекар и филантроп, един от най-големите дарители в България и пазител на българщината.

Идеята на Врабевски е българските деца и децата от диаспората да видят и осъзнаят, че нямат езикова бариера, че нямат граници между тях и да се обади генната памет помежду им.

Ивайло Захариев 

Целите за тази година на Ивайло Захариев са да успее да изненада себе си в нещо ново.

Той не вярва в случайността.

Иво помага и на наркозависими, а важното за него е любовта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.