Борисов: Кое е демократичното при БСП и Манолова, за да подкрепиш тях срещу ГЕРБ

19:12, 11 дек 19 / Политика 25 2464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"В днешния празничен ден е хубаво, че сме всички тук заедно. Това е момент да си направим изводи как с такива личности, партията се докара да е водеща политическа сила", заяви премиерът Бойко Борисов по случай 30- годишнината от учредяването на СДС, предаде репортер на ТОПНОВИНИ. 

Борисов: Създаваме ново звено - абсолютно независим прокурор

"СДС е нашата партия. Когато бяхме малки, въобще не сме мислили, че ще се занимаваме с политика. Много е важно в мемоари, в книги, в лекции да обясните как люспа по люспа, как буквално с агент-провокатори червени, загубихме и президентски избори, загубихме и парламентарни многократно, но никога не трябва да го допускаме пак", посочи Борисов. "Защото червените в момента пак са със своите заявки – те така си направиха президент, и толкова опити да ни съборят. Именно с люспите, с тези, които уж се казват демократи – кое е демократичното при БСП и Манолова, за да кажеш, че по-добре да подкрепиш тях срещу ГЕРБ", попита премиерът. 

"ГЕРБ не само удържа, но и надгради. Нима не си спомняте опашките за детски храни? И винаги с някакви тъпи, жълти скандалчета люпеха частичка по частичка от СДС. Хубаво e, че сега сме заедно, но това не трябва да се забравя", коментира лидерът на ГЕРБ.  

"Комунист да говори от името на народа, те от името на народа направиха Народния съд, избиха цвета на нацията, и пак някой казва ние сме с народа. Кой народ, кой ти дава правото да говориш от името на народа", попита Борисов. "Днешният ден е ден за равносметка за ГЕРБ и СДС. Много неща направихме, но трябва да внимаваме много, защото БСП са на 130 години, те правят национални катастрофи и след това излизат все едно нищо не е правено. С цялата си наглост излизат и казват "ние сме народа". Пак ги бием, още веднъж. Накрая онзи ден чух вопъл – ние сами не можем да победим ГЕРБ, така че ще търсим люспите", коментира той. 

Радев: Дебат за конституционна промяна ще има

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама