Прецедент във „Фермата“: Секунда разлика скара най-добрите приятели в шоуто

22:30, 07 дек 19 / Любопитно 25 27342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Брутална, невиждана досега драма се разигра във „Фермата“. Най-добрите приятели в шоуто - Красимир Джунов и Митко Калайджиев, се хванаха гуша за гуша заради секунда разлика в решаващата битка, която трябваше да изстреля един от тях на големия финал. От първи дружки те се превърнаха в злобни, сипещи обвинения врагове.  

Автомонтьорът Краси и младият бизнесмен Митко се изправиха един срещу друг в елиминационен дуел, като преди това се целунаха. В третата битка те трябваше да вадят пирони от дъски. От продукцията обявиха, че Митко е изпреварил опонента си с около секунда.

Елизабет е посрещната с годежен пръстен след напускането на „Фермата”

След като съперниците напускаха арената, екипът на шоуто забеляза техническа грешка. Стана ясно, че Митко е извадил един пирон по-малко от Краси, което бе установено и от водещите Иван и Андрей. Те се извиниха за разминаването и предложиха няколко варианта: Краси да признае, че Митко е победител в битката и че един пирон по-малко не влияе на крайния й резултат; продукцията да раздели трите точки от играта между двамата участници; сблъсъкът да се преиграе отново; Митко да отстъпи победата на Красимир.

Краси предложи с Митко да се впуснат в същата битка за втори път, за да изчистят недоразумението. Митко обаче заяви, че трите точки от играта с пироните не са му важни и ги подарява на автомонтьора. „Не съм във „Фермата“ за голямата награда, така че давам точките от този сблъсък на Краси. Да продължим към следващите игри и някои да си ходи у дома“, благородно махна с ръка той.

След като Джунов прие предложението му, Калайджиев обърна палачинката и нарече опонента си „малка душа“. „Краси е готин, способен, добряк, но потъпка достойнство и честта си, не показа уважение към себе си“, заяви бизнесменът.

Митко спечели четвъртата битка от дуела, а Краси - петата. С финален резултат от 9 на 6 автомонтьорът победи в последния дуел на арената за сезона. Усмирени, съперниците надигнаха дамаджана с вино, а финалистът Краси целуна ръка на победения Митко.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама