Елизабет е посрещната с годежен пръстен след напускането на „Фермата”

11:25, 01 дек 19 / Любопитно 25 2813 Topnovini
1

Остават 2 седмици до големия финал на „Фермата”. Играта става все по-напрегната, а участниците - все по-малко. Вчера риалитито завинаги напусна Елизабет.   Въпреки че отпадна, Бети е изключително щастлива, защото е била посрещната от човека, когото обича с годежен пръстен.

„На последния дуел нямах нищо против да се прибера. Знаех, че навън ме чака човек. Установих, че това е човекът за мен”, разкри Елизабет в „Тази неделя” и допълни, че ако при предишните ѝ дуели тя е „визуализирала победата”, сега не е било така.

Нейната съперница Веселка е била изключително силна и е доминирала в сблъсъка.

„Последната седмица беше голямо предизвикателство за мен.”, призна Бети, която разкри, че играта вече е стигнала до момента, в който се оформят лагери между участниците.

Въпреки всичко Елизабет е категорична, че по време на нейното участие в риалитито са преобладавали положителните емоции и тях ще запомни. „Фермата” е затвърдила нейното решение да остане в България и да не се връща във Великобритания.

Елизабет смята да се занимава с благотворителност в полза на възрастните хора в България. Това ѝ решение отново е продиктувано от преживяното в риалитито и ситуацията с възрастните у нас.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Ключови думи
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Трябва ли да бъде променян романът "Под игото" на Иван Вазов?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 154 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.