Вежди Рашидов за Манолова: Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват

09:15, 12 ное 19 / Политика 25 2963 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват - така шефът на парламентарната комисия по култура и член на ПП ГЕРБ Вежди Рашидов коментира пред bTV кандидата за кмет на София Мая Манолова.

"Тя явно не е разбрала, че изборите отдавна свършиха", уточни Рашидов, помолен за коментар на внесеното от Манолова вчера искане за касиране на изборите в столицата.

"Хора, които не са посадили едно дърво и не е преместили една тухла, не заслужават внимание", допълни Рашидов.

Манолова: Предстои да видим има ли кой да накаже изборната машина на ГЕРБ

"Градове се строят за хиляди години, само Лувърът е строен над 300 години, - не може начело на града да стои човек, който няма никакъв опит", допълни Рашидов.

Странно ми е, че изборите продължават да се коментират. Явно някои не са разбрали, че изборите приключиха и сега спечелилите трябва да започват да работят. Това не са парламентарни избори, където може да си говорим дълго. Сега е време кметовете да започват да работят, защото градовете са жив организъм.

Мая Манолова и инициативният й комитет внасят в ОИК жалба за касиране на изборите

"Ясно е, че ГЕРБ са победители на тези избори. Няма какво да коментираме по тази тема. Добре, че Йорданка Фандъкова днес дава клетва и започва да работи. Аз подкрепих Фандъкова, защото тя ясно заяви какво ще направи за града. Явно Мая Манолова не е разбрала, че изборите са свършили. Не искам да я нападам, но изпитвам ужас от агресивни ужаси. Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не свършила никаква реална работа. Само говорене. Тя направи нещо много сбъркано. Нейният комитет беше един миш-маш от политически разнородни хора. Какво щяха да направят те? Да плячкосват и грабят. Те искаха само властта. Аз не чух веднъж от тях думата култура. Има нещо сбъркано в цялата тази работа", категоричен бе Рашидов.

"За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата", категоричен бе Вежди Рашидов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама