Борисов: Няма градска десница, а деца и внуци на червената номенклатура

13:03, 07 ное 19 25 3969 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Ето как изглежда пропуканият ГЕРБ- с тези думи се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към политическия си актив. "В някои градове с колегите от СДС бяхме противници. Някъде ни победиха, някъде ние победихме, но когато става въпрос за ценности, за синя идея, ние нямаме за какво да се замисляме. Нашият противник на ГЕРБ във Видин днес е тук с нас. С Пазарджик се борихме, днес кметът е с нас, защото те са демократи по душа“, заяви Борисов.

Той коментира, че цяла седмица е слушал за загубите на партията в Благоевград и Русе, но нищо не е чул за Ловеч, Враца, Монтана, Кюстендил-„няма ли ги на картата“, попита риторично лидерът на ГЕРБ. 

Плевнелиев: „Демократична България“ да си избере за шеф Мая Манолова

„Много съм огорчен от така наречената градска десница„Демократична България“. Трябва да спрем да ги наричаме десница, те са деца и внуци на червената номенклатура“, отбеляза Борисов и добави: „Това не е градска десница, това е опозицията вътре в комунистическата партия“.

Борисов каза също, че е бил провокиран да направи тази среща с актива, защото, когато ги събира и се кара "тези отсреща се мислят за някаква алтернатива". "Сега с тази армия, ако им направим предсрочни избори, само ще похарчим пак 6 млн. лева", коментира той и изтъкна, че няма сфера без ръст. 

Бойко имат право да го обичат и когато отиваме по места, без да предупреждаваме никой, скачат и ме прегръщат, където ходим. Защото правим работни места, вкарваме децата да учат, а не да крадат“, заяви лидерът на ГЕРБ. 

Относно твърденията, че в София Йорданка Фандъкова се е ползвала с голям процент от ромските гласове, той каза: „Ако не са ромите кой ще ни чисти. В чистотата в София работят само роми, метат като пчелички. В мръсните работи са само те. Ние сме им осигурили образование на децата и възможност да си изкарват парите. За това имат право да гласуват за нас“.

Според него „Демократична България“ са се озлобили срещу ГЕРБ, когато офертата за закупуване на Грипени, била заменена с тази за F-16, блок 70. „Това най ги вбеси. По-яростни са станали, когато са се вложили половин милиард в газопровода с интерконтектора с Гърция. Много ми се озлобиха. Не си сдържаха нервите, когато службите и прокуратурата хвана за шпионаж един по един. Това ги разкри и те си отидоха при Мая Манолова“, посочи Бойко Борисов.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама