Плевнелиев: „Демократична България“ да си избере за шеф Мая Манолова

12:31, 07 ное 19 / Политика 25 4177 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

На Национална работна среща лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра политическия актив на партията. В кино „Люмиер“ присъстват членовете на Изпълнителната комисия, новоизбраните общински и районни кметове, областните и районните координатори на ГЕРБ в страната. Тържествено бяха представени новите кметове на партията. Отборът бе събран, за да направи отчет на резултатите от последните избори.

Президентът Росен Плевнелиев заяви: "Огромна чест е да сме заедно и да ви поздравя за победата. Вече 13 години ГЕРБ печели доверието на всички избори, без президентските. Доверието трудно се дава и лесно се губи“. „Минаха тежки избори, резултатите и фактите са ясни. Много бяха тези, които говориха, че има изборни манипулации. И това бяха тези, които не казаха нито една дума, когато бе извършена най-голямата изборна манипулация в новата история на България – Костинброд“, посочи Плевнелиев.

ГЕРБ се събира на Национална работна среща за резултатите от изборите

Слави Трифонов, Румен Радев, Корнелия Нинова не са казали една дума – какво се случи в Костинброд“, коментира той и допълни, че точно те са били замесени в тази афера. „Говореше се много за едноличен режим и диктатура, но точно те и до днес не са дали една оценка за тоталитарния комунистически режим. И Манолова, и Нинова мълчат- така показват зависимостите си от този режим. Г-жа Нинова открива и днес паметници на Тодор Живков“, отбеляза Плевнелиев.

Той заяви, че е дясно мислещ човек и за това е преживял унижението от сегашното управление на „Демократична България“, която по думите му е влязла в съюз на балотажа с Мая Манолова.  "Сега те трябва да си изберат Мая Манолова за шеф и да се знае кой кой е", добави той. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама