Фандъкова: Еврокомисията не дава нито лев без да си се подготвил, а аз съм

16:38, 23 окт 19 25 1607 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Беше много важно, че през тези години успяхме да решим много сериозни кризи. Когато си работил години наред, съвсем нормално е да те интересува как ще продължи. Предвидила съм промяна - и в структурата на общината, и в екипите'', това заяви кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова в ефира на Нова телевизия.

Фандъкова: София не се нуждае от хаос и експерименти, а от стабилност и развитие

"Сигурно можем да кажем, че няма леви и десни тротоари, но не можем да кажем, че няма леви и десни решения. В тази кампания не виждам други кандидати да говорят за икономическото развитие на града. За мен то е много важно. В последните години икономиката на София нарасна, това не става от само себе си", каза още тя.

"За 10 години, без да променяме данъците и таксите, успяхме да увеличим бюджета си и да привлечем средства, с които да променим града. Еврокомисията не дава нито лев без да си се подготвил, без да имаш проект. Аз съм подготвена.", категорична е Фандъкова.

"Често се срещам с потенциални или настоящи инвеститори. В момента работим за свързване на северните територии в града. Но освен това, инвестиции в образованието, развитие на професионалното образование е много важна цел. Една от важните и основни задачи за следващите години е административната реформа.", смята тя.

Политолог: Реалните опоненти за София са Фандъкова и Бонев, останалите са парашутисти

"Цялата кампания някои от кандидатите насочиха усилията си към откровени лъжи, вадене на всякакви документи и пликове, които след това се оказва, че са публични. Корупция се бори с конкретни сигнали и проверки, нещо, което правя непрекъснато", добави още Фандъкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама