Фандъкова: Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове

09:23, 20 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 1097 Topnovini
1

Във всички сфери предлагам конкретни проекти с конкретни срокове. В моята програма са най-големите промени, които предлагам – не само в пътя на развитие, но и в екипа. Това заяви кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова в студиото на "Събуди се".

Фандъкова: Създаваме информационен център за култура и спорт в район „Подуяне“

Фандъкова: Подготвяме система за електронни разрешения за строеж

"Качествена е промяната, която имаме за града със строителството на метрото. То променя града и дава ново качество на живот, не само защото е най-удобният транспорт, а защото е най-екологичният и променя цялата среда. Качествена е и промяната, която ще донесе довеждащият транспорт. Качествена е и промяната, която заложихме и за развитието на едно от най-тежките общински дружества – „Топлофикация”-София. С промяна в закона ще може да се купува газ на по-ниски цени, на по-добри условия, което да доведе до намаляване на цените", каза още тя. 

Запитана от кого ще търси подкрепа, ако се стигне до евентуален балотаж на изборите, тя отговори: „Разбира се, ще търся подкрепа от всички граждани, които искат промяната в града да продължи. Факт е, че София се промени през последните години. Убедена съм, че хората искат това да се случва още по-бързо. Аз заставам с ясни проекти и срокове. Разбира се, съм си извадила поука и от пропуските, за да мога да предложа решение на проблемите".

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани