Дани Петканов смачка Ники Илиев на дуел във „Фермата“

21:40, 12 окт 19 / Любопитно 25 2164 Topnovini
1
2
3

Водещият на „България търси талант“ Дани Петканов изпълни заканата си да смачка Ники Илиев на „Звезден дуел“ във „Фермата: Нов свят“.

С режисьора премериха сили в играта „Събаряне на трупи“, която включваше екстремна комбинация от разплитане на въже, сеч с брадва и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба.

Петканов се хвъри на арената с ентусиазма на олимпиец, но едва не припадна преди финалната фаза – логическа подредба на думи от фермерския бит. Той овладя световъртежа си и в крайна сметка спечели дуела с 4 минути преднина пред опонента си. 

Саня Борисова на косъм от победа във „Фермата“

Илиев от своя страна се раздаде с такова ожесточение, че чак изпочупи реквизита на риалитито. Докато размахваше брадва той успя да завихри торнадо от трески около себе си и да счупи магарето, върху което се крепеше трупата му. 

За трета поредна събота във „Фермата“ известни личности тестват игрите на Арената преди същинския дуел между участниците в шоуто.

Първи в това изпитание сили премериха водещите Иван и Андрей, но сблъсъкт им бе с тежки последствия и за двамата - Андрей влезе в болница с травма на коляното, а Иван се върна към рехабилитацията на счупената си ръка. Миналия уикенд той отново реши да играе за победа след загубата от Андрей и се изправи срещу синоптичката Натали Трифонова. Дуелът им завърши с победа за Иван. 

 

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани