Саня Борисова на косъм от победа във „Фермата“

23:00, 21 сеп 19 25 4587 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

14 дървени букви спънаха актрисата Саня Борисова по пътя й към победата в първия женски  дуел във „Фермата: Нов свят“. Актрисата и съперничката й от отбора на сиромасите Маргарита, стартираха предизвикателството паралелно, със завързаи очи. Целта бе да вземат една от разпилените букви на масата, да преминат трасе с препятствия, придържайки се за въже, след което да я напаснат в точния отвор на огромно табло. Първа фразата „Фермата: Нов свят“ със затворени очи успя да изпише Маргарита. Това й даде 4 точки, с които тя обърна играта в своя полза и поведе. 

В първите три игри безспорен лидер беше Саня. Както никога до сега отборът й я подкрепяше безрезервно във всяка крачка. В играта „Домино“ Борисова показа ловката стъпка на Спайдърмен, минавайки през мрежа, закачена за подвижна греда с плочките. „Много искам Саня да спечели, защото тогава ще стане фермер на седмицата и е обещала да си направим вечер на маската за лице., чистосърдечно призна бившата Мисис България Мариана Маринова. Журналистът-патриот Ивайло Шопски, който от ден първи натякваше на Саня, че стои повече пред огледалото, отколкото в обора, грееше от гордост от представянето й до момента. 

„Не бях достатъчно подготвена, смятам, че можех повече. Един ден за мен се равняваше на минимум 10 отвън, имам чувството, че съм тук от 4 месеца. Обичам отбора си и исках да остана по-дълго, за да се доопознаем, но така е било писано“, сподели на прощаване Борисова със сълзи на очи.     



Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама