Тайнството на Ким Кардашиян и защо се завърна в родната Армения

18:00, 11 окт 19 / Любопитно 25 2348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Някои от нас не знаят, а други вероятно са забравили, че родината на семейство Кардашиян, което преди години превзе Холивуд с риалити шоуто си, е Армения. Въпреки че рядко се връща там, Ким Кардашиян винаги е повече от емоционална, когато стъпи на родна земя. 

Това се отнася в пълна сила и за последното й посещение тази седмица, за което имаше и по-специален повод. Ким пътува с четирите си деца с частен самолет до Армения за общо кръщене в най-голямата християнска катедрала в страната, намираща се в град Ечмиадзин, близо до столицата Ереван.

Очаквано, семейство Кардашиян предизвика суматоха в градчето, а кръщенето не мина без фотограф, който да запечата момента за семейния албум, а и за социалните мрежи.

Ким сподели няколко снимки в профила си в Instagram, на които виждаме, че е облечена с дълга, прилепнала рокля, която подчертава фигурата й, а главата си е покрила с шал.

На кадрите виждаме само дъщерите й Норт и Чикаго, но и двамата й синове Сейнт и Псалм, който е само на няколко месеца, също са приело Христовата вяра.

 

Компания на Ким в Армения прави сестра й Кортни, която напоследък е неузнаваема заради новия цвят на косата си. Таткото на хлапетата Кание Уест обаче пропусна важния момент, за което вероятно има добро извинение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама