Джим Кери се пошегува със Зеленски и „кръстника“ Тръмп

11:20, 08 окт 19 / Любопитно 25 2333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудската звезда Джим Кери пусна в своя акаунт в Тwitter карикатура на президента на Украйна Владимир Зеленски и стопанина на Белия дом Доналд Тръмп.

Кери описва случилото се по време на телефонния разговор Тръмп-Зеленски, довел до старт на процедура за импийчмънт на американския президент, поставяйки двамата в ситуация от „Кръстника“. Според актьора Тръмп е „Измамникът, който направил на Зеленски предложение, „което той не може да откаже“, предаде БГНЕС.

Тръмп за случая с телефонния разговор със Зеленски: Заслужавам да се срещна с обвинителя си

Тръмп намеква на Зеленски, че някой ден може да му е необходима услуга от Вашингтон. Но продължава с думите: “Всъщност този ден може и никога да не настъпи, така че ще те помоля за услуга. Но дотогава приеми подарък под формата на военна помощ в деня на сватбата на дъщеря ми", гласи текстът в туита.

През септември Белият дом публикува стенограма от разговора на 25 юли между американския и украинския лидери. По-рано медиите съобщиха, че в разговор с президента на Украйна Владимир Зеленски Тръмп е поискал разследване срещу сина на Байдън - Хънтър. Стенограмата потвърди, че Тръмп поискал Зеленски да разследва уволнението на бившия главен прокурор Виктор Шокин, който проверявал компанията „Бурисма“, сред чиито директори беше и синът на Байдън.

Джо Байдън: Тръмп се опитва "да похити" изборите през 2020 г.

Заради съдържанието на този разговор демократите започнаха процедура по импийчмънта на Тръмп, обвинявайки го, че търси помощ от чуждо правителство за намеса в изборите чрез опит за дискредитиране на политически противник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама