Георги напусна "Игри на волята: България"

22:30, 04 окт 19 / Любопитно 25 977 Шрифт:
Topnovini

Днес се проведе поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“. Един срещу друг застанаха Георги от Прабългари и Атанас от Траки.

Двамата трябваше да разгадаят езика на символите. Първо трябваше да разбият шифър с числа прескачайки стена и достигане до сергия с характерни продукти от Странджа. Броят на продуктите беше свързан с комбинацията на шифъра, правилната комбинация отключваше сандък, който даваше ключ за карта, на която имаше комбинация от символи.

За първи път мъж срещу жена в "Игри на волята: България"

Символите трябваше да свържат с въжета, като всяка комбинация водеше до кесии заровени в пясъка. В кесиите бяха части от тръба, които трябваше да съединят, да сложат топка отгоре и да преминат така през дървена скара и накрая да сложат топката на ръка, намираща се на 5 метра височина.

Атанас се справи най-бързо със задачата, дори му се наложи да мине три пъти през финалния етап, докато успее да сложи топката. За цялото това време Георги не успя да съедини тръбата и по този начин отпадна от шоуто.

„Прабългарите ще си сърбат попарата“, бяха първите думи не Жоро. „Абе какво стана, вчера бях най-слабия играч. Тоя Георги всеки път като хване Добата си го бие на почивки, аз го елиминирах без никакъв проблем“, сподели щастливият Наско, който се завърна в племето си, в което изглежда ще има промени, защото Радостина възкликна, че е много щастлива от победата и Наско е заслужил мястото си, дали няма да станем свидетели на прегрупиране?

Илиан напусна "Игри на волята: България"

Все още не е ясно какво се случва с Йоана, която заяви, че иска да напусне по собствено желание. Дали Славяни ще я убедят да остане или тя ще се откаже от битката за 200 000 лева, ще разберем другата седмица.

В понеделник всичко в шоуто стартира отначало в битката за територия. Прабългари вече са едва 5 души. Дали ще успеят отново да се преборят за лукса или ще трябва да се настроят за живот на плажа или в рибарската колиба? При Траки изглежда ще има пренареждане на лагерите. Дали това ще ги промени и те най-накрая ще вкусят лукса? Славяни са най-задружни, но имат участник, който иска да напусне. Как ще се отрази това на племето и териториалната битка? 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама