За първи път мъж срещу жена в "Игри на волята: България"

09:38, 27 сеп 19 / Общество 25 2794 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера се проведе втората елиминационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“.

По един играч от племе влизаше във варел, а останалите трябваше да го търкалят по трасето, а на финала играчът от варела трябваше да мине по дървена греда и да вземе знаме, след което обратно във варела и пак по трасето. Битката спечелиха Славяни, а Георги от Прабългари заключи: „Лоша шега ни изигра, че стигнахме до такъв етап, в който ни трябваха жени в отбора, а нашите отпаднаха“.

Въпреки това на номинациите Прабългари отново номинираха жена - Роберта. Дори Георги даде гласа си за нея. Основните доводи на племето са, че не показва достатъчно качества, за да е част от племето и останалите искат тя да се докаже. Днес вечерта Роберта ще излезе в двубой за оставане в шоуто срещу Илиан.

Гичка напусна „Игри на волята: България“

Жените от Славяни се събраха на плажа, за да уговорят стратегията си и да номинират мъжете, за да успеят да се запазят по-дълго заедно. Разбраха се, това да е Георгиос, като според Марешка дори ще успеят да привлекат Томас и Март към тях. Дали дамите от племето ще успеят или отново ще видим женска интрига, ще разберем съвсем скоро.

Днес за първи път ще станем свидетели на битка на мъж срещу жена в предаването. Роберта и Илиан ще излязат на Арената в битка за оцеляване. Кой ще се справи по-добре? Дали Илиан ще се завърне при Траки, за да продължи войната си с Александра и Радостина или Роберта ще докаже на Юлиян, че има място при Прабългари?

Днес от 22:00 часа е и „Игри на волята: студио“. Гости този път ще са актрисата от „Откраднат живот“ Дария Симеонова и певицата Кали. Какво смятат двете дами за шоуто, имат ли свои фаворити, как ще ги приемат Ваня Джаферович и Георги Милков и какви ще са първите думи на напусналия шоуто участник, ще разберем тази вечер по Нова телевизия.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама