Пратиха Ромео и Жулиета в обора на „Фермата“

21:40, 01 окт 19 25 3954 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Искрите между автомонтьора Краси Джунов и силиконовата хубавица Паулина Ванегас са на път да запалят обора във „Фермата: Нов свят“. Броени дни след като беглецът Ромео избра да загърби завинаги съотборниците си сиромаси и да влезе в редиците на чорбаджиите, техният фермер на седмицата Сами Хоссни го избра за ратай.

„Краси току-що дойде в нашата къща, той си го очакваше. И понеже съм никой, за да заставам на пътя на любовта, чувал съм, че оборът сближава. За това ще ви дам шанс с Поли да се уедините в сламата“, аргументира решението си треньорът на звездите.

Гаджето на културиста във „Фермата“ го разплака преди дуела

Бурен смях и възгласи на одобрение последваха думите на Хоссни, само журналистът патриот Ивайло Шопски, който през последната седмица е разпънал шалтето си в сламения навес над овцете, се възпротиви: „Ще се изнасям, това вече бие на студентско общежитие“.

Паулина, която заради триседмичния флирт с Краси на оградата между двете стопанства си навлече прякора Жулиета, прие радушно трансфера си в обора. „Тази седмица ратайството ще бъде за пръв път от пет сезона насам горещо! Евала на Сами, че ни събра“, не скри задоволството си Краси Джунов.

Бягство от любов разтърси „Фермата“

Хоссни показа благородство не само в желанието си да събере влюбените в едно гнездо, но и като отборен играч. „Не е тайна за никой, че Поли не се справя много добре в кухнята. Аз ще бъда наоколо и ще се грижа храната не само да е храна, но и да е вкусна“, обеща на чорбаджиите той.

Според правилата на играта ратаите във „Фермата“ вършат най-тежката работа по обгрижването на животните, спят при тях и стават първи, за да приготвят закуска на отбора си. Те имат право да седнат на масата чак след като всички останали се нахранят.

Ратайският живот ни най-малко не стресна Краси и Паулина, които с готовност пренесоха багажа си в обора. „Добре дошла в моя скромен дом! Ела да пробваме леглото“, каза Ромео и привлече своята силиконова Жулиета към сламата. „Само за това си мечтаех, откакто съм във „Фермата“ - да дойде моментът да ида с теб в обора! Сякаш от предишния живот знаех, че ще намеря сродната си душа тук“, отвърна палавата Паулина.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама