Гаджето на културиста във „Фермата“ го разплака преди дуела

21:25, 28 сеп 19 25 6972 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов се просълзи преди дуела с терньора на звездите Сами Хоссни във „Фермата: Нов свят“. Културистът, който влезе в шоуто с визитка на открит гей, бе изненадан с видео от партньора си Красимир Николов. „Мечо, здравей! Искам да ти кажа, че Чарли Ханс и аз сме много добре. Спомни си какво си говорихме и колко е важно да спечелиш този формат, защото имаме обща кауза, която трябва да осъществим. Не забравяй, че вярвам в теб! За мен ти си най-добрият човек на земята! Обичам те!“, изля душата си младежът, по-познат сред влогърите като Стамбини.  

Пред водещите Иван и Андрей Рангелов поясни, че Чарли Ханс е общото име на домашните им любимци, кучето Чарли и котката Ханс. 

Спортистът се изправя срещу изваяния Сами Хоссни от отбора на чорбаджиите с жажда за реванш, след като успя да падне с 10:0 от хомофоба Иван Милин на старта на предаването. Тогава сблъсъкът беше за място в шоуто, но въпреки провала на Тихомир, чорбаджии и сиромаси гласуваха той да остане в играта. Културистът избра Хоссни за свой противник заради зрелището, което двамата като спортисти в топ форма биха направили за зрителите. Хоссни е бивш национал по плуване, запален сърфист и гради бизнес върху уменията си да балансира между правилното хранене и перфектната тренировка. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама