Бягство от любов разтърси „Фермата“

22:40, 26 сеп 19 25 6436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Любовен обрат във „Фермата: Нов свят“ – след три седмици на флирт и задушевни разговори на оградата, разделяща стопанствата на бедните и на богатите, автомонтьорът Краси Джунов от отбора на сиромасите реши да избяга при любимата си Паулина от отбора на чорбаджиите в шоуто.

Само преди ден Краси бе вербуван от бившата Мисис България Мариана Маринова да почисти басейна в луксозната къща, а в замяна на труда му сиромасите поискаха няколко глави лук. Край басейна Джунов получи дългоочакваното неприлично предложение от хубавицата с никарагуанска кръв Паулина – да направи масаж на гърба й. Опасната близост помежду им отключи авантюристичния дух на Краси и след като съотборниците му заспаха, той прескочи 3-метровата ограда и се приземи директно в спалнята на чорбаджиите.

Саня Борисова на косъм от победа във „Фермата“

Пръв със смелия Ромео се сблъска бизнесменът Митко Калайджиев. „Оная твоята е във фермерската къща. Ти сам ли го реши това да прескочиш? Няма ли да имаш проблеми с продукцията?“, попита бизнесменът, разтриващ невярващо сънливите си очи. „Не знам, ще разбера утре!“, ухили се Краси и отиде да събуди любимата си. Паулина едва не получи инфаркт при вида на надвесения над нея мачо.

За да не събудят Мариана, влюбените се изнесоха на пръсти в лятната кухня, където се прегърнаха горещо. Когато Паулина го попита: „Защо прескочи?“, Краси чистосърдечно й отвърна: „Да дойда да си те видя“. „Как ще се върнеш?“, продължи да се диви тя и се ококори на отговора: „Няма да се върна.“ „Представяш ли си да легнеш до нас?“, засмя се Паулина, а нейният Ромео отсече: „Няма да се връщам. Аз съм дошъл да си легна тук.“

След поредица от прегръдки мачото изпрати Паулина на прага на фермерската къща и опита да я целуне, а тя с неохота отмести устните си и му подаде буза. „Утре ще бъде интересно като ме видят всички тук!“, заяви Краси, отивайки към общото спално помещение на чорбаджиите.      

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама