Камерън Диас се отказва от киното

15:20, 08 авг 19 / Любопитно 25 1533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-търсените и любими актриси в Холивуд Камерън Диас реши да се откаже от актьорството.

Доколко е доволна от новия си живот и какво прави далеч от обществеността, тя разказва за "Инстайл", едно от малкото й интервюта през последните пет години. 46-годишната холивудска звезда обясни, че достатъчно дълго е била в светлината на прожекторите и че е щастлива, че тези дни са зад гърба й.

„Получих световна слава, когато бях на 22, което беше преди 25 години. Мина доста време. Дадох повече от половината от живота си на известността. Мисля, че е добре да отделя време за себе си, да се реорганизирам и да избера как искам да се върна към това“, каза тя и добави, че връщането все още е под въпрос.

Камерън Диас ще стане майка

Изобщо не ми липсва киното. В момента съм съсредоточена върху здравето и на други неща. Но каквото и да правя или ще правя, трябва да е със страст, нещо, което ме прави щастлива и нещо, което няма да ме затормозява. Забавно е хората да не знаят какво правя. Времето ми зависи изцяло от мен. В момента не е нужно да продавам филми, така че не е нужно да давам на хората нищо. Вече не се занимавам с това. Живея живота си“, казва актрисата.

Сега тя обръща повече внимание на важните неща - брак, приятелства, все по-истински и трайни.

„Най-хубавото, което ми се случи, беше, че се омъжих за този прекрасен мъж. Той е невероятен човек и партньор. Не знам дали бях готова да се омъжа за Бенджи, но знаех, че е специален. Наистина съм му благодарна," казва още Камерън.

Феновете на звездата все пак могат да получат от нея нещо ново и интересно. Диас споделя, че като творческа личност тя търси проект, който ще я вдъхнови и има смисъл на този етап от живота й. Актрисата подготвя нещо, но заяви, че е рано да разкрие повече подробности.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама