Борисов: Надявам се в следващите три-четири месеца да завършим поръчката на новите кораби за флота

20:50, 19 юли 19 / Политика 25 1494 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Надявам се в следващите три-четири месеца да завършат поръчките на новите кораби за флота. Ние даваме много пари и за поддръжка на тези машини'', това каза пред журналисти по време нанационалното военноморско учение „Бриз 2019” премиерът Бойко Борисов.

Бойко Борисов наблюдава националното военноморско учение „Бриз 2019” (ОБНОВЕНА)

''Първо да кажа, че не само военноморските сили, но и военновъздушните участваха днес. Eдно такова голямо учение с толкова много кораби, личен състав и страни участници дава възможност и на нашите военновъздушни сили съвместно с моряците и тюлените да си подобряват бойната готовност'', коментира премиерът.

Прочистване на село от екстремисти демонстрираха по време на учението “Platinum Lion 19”

''Нашата стратегия e в Черно море да се провеждат само планираните учения, през другото време то да бъде средище на туризъм, търговия и газови връзки в пълна сила. Днес завършва ''Платинен лъв'', където също много държави участват заедно със САЩ, преди месец бяха на Шабла ракентните учения, така че нашите военни изполват времето, за да модернизират техниката и разбирате защо харчим толкова много пари'', заяви още Борисов.  

Нинова: ГЕРБ и ДПС официално подпечатаха управлението си

''Омръзна ми да плащам техните версии и мисля, че това е най-грешното, грубо, неполитическо и нетолерантно отношение към другия политически опонент'', така Борисов коментира пред журналисти въпроса на Корнелия Нинова защо самолетите F-16 ще се плащат накуп.

По думите му всяко правителство, което той е управлявал, идва и започва да плаща борча на предишното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама