Актриса от ''Игра на тронове'': Мразех се всеки ден

11:20, 23 май 19 / Любопитно 25 5038 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мейзи Уилямс, позната още като Аря Старк, разкри мрачни подробности за живота си. Пораствайки пред очите на публиката, Уилямс сподели, че често е казвала, че „всичко е наред“, но всъщност се е чувствала нещастна.

Причината за това били негативните коментари, които четяла за себе си в социалните мрежи.

Каква е тайната на популярността на „Игра на тронове“?

„Това много ме обиждаше, защото в главата ми постоянно се запечатваше нечие чуждо мнение... И идва ден, в който ти ставаш с усещането, че ще те засипе нова порция негативизъм, която ще те погълне“, споделя Уилямс, цитирана от BBC.

Звездата от "Игра на тронове" призна, че опитва да не се влияе от чуждото неодобрение, но все още има нощи, в които лежи на леглото и изброява всички неща, които мрази в себе си.

Финалът на ,,Игра на тронове" не мина без нов гаф

„Мисля че всички тези проблеми са свързани с неща от миналото. В момента, в който започнеш да дълбаеш в тях, започваш да си задаваш по-дълбоки въпроси. Вместо да се чудиш защо се мразиш, трябва да се замислиш – защо си позволяваш да се чувстваш по този начин“.

Мейзи споделя, че всеки малко или много се чувства тъжен в дадени моменти, но колкото повече говорим за тях, толкова повече си помагаме.

След края на продукцията тя признава, че ѝ е трудно да се раздели с героинята си Аря Старк. Но първата крачка вече е направена, звездата коренно промени визията си като смени цвета на косата и премина в отбора на блондинките.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама