Ален Делон готви завещание, което да избегне скандал като този с децата на Джони Холидей

14:20, 16 май 19 / Любопитно 25 3257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Анушка Делон
Анушка Делон и Анабел Белмондо

В семейството на Ален Делон отношенията не винаги са най-лесни. Но за да е всичко както трябва след смъртта му, Ален Делон сподели, че подготвя всичко за наследството си.

Безспорна икона на френско кино Ален Делон не иска да се чества като Джони Холидей или Шарл Азнавур. Помолен да сподели за смъртта си в последния брой на "Чай или кафе", 83-годишният актьор, който изрази желанието си да бъде погребан близо до кучетата си, каза, че не иска да му се отдава национална почит. "Не, не, в никакъв случай", категоричен бе той и подчерта, че няма да промени мнението си, предаде БГНЕС.

Дъщерята на Джони Холидей ще оспорва завещанието му

Ален Делон подготвя последните си желания.

И що се отнася до управлението на неговото наследство, и дума не може да стане, това да се случи, както с идола на младите /има се предвид Джони Холидей – бел. ред./. В интервю за "Гала" той разкри, че подготвя завещанието си.

Вартан: Завещанието не отговаря на този Джони, с когото бях

"Не бих искал децата ми да се разкъсват като тези на Холидей. Подготвям всичко точно сега“, обясни той. „Всичко ще бъде уредено преди смъртта ми, независимо дали се харесва или не. Ако не го направя, ще се разкъсат, ще има война между тях, убеден съм."

А за да се избегне конфликт, Ален Делон вече е взел голямото решение - той определил дъщеря си Анушка като "изпълнител на завещанието". "Тя го знае, макар да не й харесва да говорим за това. Тя ще бъде там и никой друг. Не само, че има моето доверие, моята любов, но тя знае какво иска и какво прави. На 28 години е", каза Ален Делон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама