Вартан: Завещанието не отговаря на този Джони, с когото бях

13:29, 26 фев 18 / Любопитно 25 646 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Силви Вартан, бившата съпруга на покойния френски рок идол Джони Холидей, не може да повярва, че той е бил способен да лиши от наследство първите си две деца.

Два месеца след кончината на "френския Елвис", две от децата му, Лора Смет и Дейвид Холидей, предприеха юридически мерки за оспорване на оставеното от баща им завещание, което бе в полза единствено на вдовицата му, Летисия, и на двете им осиновени малки момичета, припомня БТА.

"Много ми е трудно да повярвам, че мъжът, когото познавах толкова добре и лудо обичах, е пренаписал историята си и се е отрекъл от собствената си кръв!", коментира Силви Вартан. По нейните думи подобна постъпка не отива на този Джони, когото тя е познавала. Рок легендата приживе е бил изключително благородна и чувствителна личност. И едва ли по своя воля би лишил две от децата си от правата върху творческото му наследство.

"Това завещание в никакъв случай не отговаря на този Джони, с когото съм била свързана толкова години. И за секунда не мога да си представя, че по своя воля той е лишил от наследство две от децата си. Правосъдието трябва да се произнесе по случая, който предизвиква в мен само печал!", каза още Вартан, която е майка на Дейвид Холидей.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама