Поискаха постоянен арест за трима участници в побоя в Куклен

13:23, 02 май 19 25 1342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо трима обвиняеми за хулигански действия в Куклен, съобщиха от прокуратурата.

Районна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Р.К., на 22 г., привлечен като обвиняем за хулиганство, причиняване на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните задължения и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив, извършени на 28 април 2019 г., в гр. Куклен, обл. Пловдив – престъпления по чл. 325 ал.1 във вр. чл.20 ал.2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс и по чл. 131 ал.2 т.4 във вр. чл.130 ал.2 от Наказателния кодекс по чл. 216 ал.1 във вр. чл. 20 ал. 2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс,

Седем задържани след инцидента в Куклен

и спрямо В.К., на 25 г., привлечен като обвиняем за хулиганство и за унищожаване на чужди движими вещи – предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив, извършени на 28 април 2019 г., в гр. Куклен, обл. Пловдив – престъпления по чл. по чл. 325 ал.1 във вр. чл.20 ал.2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс и по чл. 216 ал.1 във вр. чл. 20 ал. 2 във вр. ал. 1 от Наказателния кодекс,

и спрямо И.А., на 21 г., за това, че на 28 април 2019 г., причинил лека телесна повреда на втори полицейски служител при изпълнение на служебните задължения – престъпление по чл. по чл. 131 ал.2 т.4 във вр. чл.130 ал.2 от Наказателния кодекс.

ВМРО: Случаят в Куклен е пример за спешната нужда от концепцията на Каракачанов

Спрямо 40-годишната З.К., привлечена като обвиняема за извършени хулигански действия на 28 април 2019 г., в гр. Куклен, обл. Пловдив, е определена мярка за неотклонение „Подписка“, а спрямо непълнолетния К.К., на 16 г., привлечен като обвиняем за това, че на същата дата и място, извършил хулигански действия и унищожил чужда движима вещ – задно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОД на МВР-Пловдив, е определена мярка за неотклонени „Под надзора на родител“.

Семейството, нападнато от 20 пияни мъже в Куклен, проговори за първи път

Районен съд-Пловдив ще заседава днес по искането на прокуратурата за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тримата обвиняеми.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама