Видео показва как Ар Кели прави секс с малолетна

13:20, 15 фев 19 / Любопитно 25 4736 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известен адвокат заяви, че притежава видео, което показва как R&B певецът Ар Кели, който беше обвинен в педофилия, прави секс с малолетна, съобщи Франс прес, цитирана от БТА.

На страницата си в Twitter адвокатът Майкъл Авенати, който защитава интересите на порноактрисата Сторми Даниълс в съдебния й спор с президента Доналд Тръмп, поясни, че представил това ново доказателство за вината на певеца пред прокурорката на окръг Кук в Илинойс, където живее Ар Кели.

Певецът отхвърли обвиненията чрез адовката си, който увери, че клиентът му не е имал каквото и да било незаконно поведение.

Ар Кели е обвиняван в педофилия и сексуално насилие от десетилетия. През 2002 г. срещу него бяха повдигнати обвинения, защото заснел сексуалния си контакт с 14-годишно момиче. Впоследствие певецът бе оправдан.

Според Майкъл Авенати, на новото 45-минутно видео, което досега не е било показвано публично, се вижда сексуален контакт между Ар Кели, чието истинско име е Робърт Кели, и малолетно момиче. Авенати отбеляза, че иска да предаде на съдебните органи този "сексуален хищник".

От офиса на прокурорката отказаха да потвърдят или да опровергаят, че е започнало разследване, но според списание "Ню Йоркър" Ар Кели може да бъде обвинен и задържан.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама