Борисов: И политиците трябва да знаят за петрола от танкера до бензиностанцията

09:55, 08 фев 19 / Политика 25 1456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Не само широката публика, но и политиците имат нужда да знаят повече за движението на петрола от танкера до бензиностанцията", заяви премиерът Бойко Борисов, който присъства на демонстрация на нов център за видеонаблюдение на горивата.

"Екипите на ДАНС, ГДБОП ще работят съвместно в строго изолирано помещение. По този начин екипите ще се стиковат по-бързо при проверките. Досега поради липсата на стиковка, не е това ефектът, който искаме", обясни премиерът.

"Неслучайно казах политиците да си мерят приказките. Затова искаме да покажем на българските граждани как от танкера до бензиностанциите върви горивото. Направихме го контрабандния център, както се оказа в битката с цигарите, битката с алкохола, всяка една институция работи, но луфтовете между тях са много големи", заяви още премиерът.

"Затова направихме този център, където цялата информация е на едно място. Да може да се ползват масивите на всяка една държавна агенция. Всички много работят, но поради липсата на стиковка, ефектът не е този, който ни се иска. Агенти, шпиони, масиви, всичко е на едно място", подчерта Борисов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама