Джиджи Хадид свали сутиена за корицата на сп. Elle

08:20, 08 фев 19 / Любопитно 25 1657 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На обложката Джиджи позира с ослепително сако Salvatore Ferragamo в цвят на розова дъвка и наполовина свалени бански. Завършек на тоалета дават дългите обеци Isabel Marant с кристали Сваровски.

Останалите дрехи от фотосесията са не по-малко сексапилни, като например, необичаен топ от станиол. Можете да разгледате фотосите в нашата галерия.

В интервюто си пред списанието Джиджи дава отговори на някои въпроси, които отдавна вълнуват почитателите й. Например, не я ли дразни вечното сравнение със сестра й Бела Хадид. Оказва се, че моделът въобще не разглежда сестра си като конкурент.

"Ние имаме доста различни стилове. Работата, която Бела иска, не е работата, която аз искам. В много случаи тя ме вдъхновява. Ние се учим една от друга", обяснява Джиджи.

Към своите колежки-моделки тя се отнася по същия начин. Хадид се надява в бъдеще на тях да бъде гледано като на поколението, което се е поддържало един друг.

 

Феновете отбелязват, че има нещо, за което Джиджи продължава да мълчи - връзката й с бившия член на One Direction Зейн Малик. Влюбените се разделиха миналата година, след това отново се събраха, след което престанаха да се събират на обществени места. Затова и повечето фенове на Джиджи са убедени, че нейното сърце отново е свободно.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама