Фенове скочиха срещу Джиджи Хадид

16:20, 04 май 18 / Любопитно 25 1064 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фенове на супермоделът Джиджи Хадид се възмутиха от последната й фотосесия. 23-годишната красавица украси корицата на италианското сп. Vogue, но вместо да блести с естествента си хубост, която я прослави, на снимката кожата й е няколко пъти по-тъмна, а чертите на лицето й са видимо променени с Фотошоп. Масовото недоволство принуди по-голямата от сестрите Хадид и редакторите на Vogue да поднесат извинения.

 

„Моля ви, рaзберете, че моят контрол над фотосесиите не фигурира в условията и изчезва напълно след като напусна снимачния сет. Въпреки че разбирам какви са били намеренията на Vogue Italia, те не бяха изпълнени коректно и притесненията ви са оправдани. Надявам се това да даде пример на други списания за в бъдеще.“, написа моделът в социалната мрежа, след което изтри снимката от корицата на списанието от профила си в Инстаграм.

От Vogue защитиха избора на фотографа, отговорен за сесията – Стивън Клайн. „През цялата си история, Vogue е уважавл и окуражавал креативните идеи на фотографите. На последната ни корица, заснета от Стивън Клайн, се търсеше визия на плажна история с бронзов тен. Разбираме, че резултатът доведе до различни дебати с нашите читатели и искрено се извиняваме, ако сме обидили някого“, гласи писмено заявление на редакторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама