Личният треньор на 28-годишната актриса Марго Роби разкри как тя поддържа фигурата си.
Дейвид Хигинс твърди, че закуската е надценена и вярва, че периодичното гладуване, когато се яде само през 8-часов прозорец - е тайната на отслабването.
"Понякога няма нужда да закусвате. Цялото твърдение, че "закуската е най-важното ядене за деня" е маркетингова кампания от 40-те за продажба на яйца. Всички сме отгледани с това вярване", каза Хигинс, чийто други клиенти са Наоми Кембъл и Клаудия Шифър.
Той е голям привърженик на фастинг метода, при който не се яде 16 часа, пишат от iWoman. Това за повечето хора означа пропускане на закуската, обядване в ранния следобед и вечеря най-късно в 20 часа, обясни треньорът пред Insider:
"Не можете да консумирате толкова много храна, тъй като реално нямате достатъчно време. По този начин позволявате на тялото си да се възстанови и да храносмила добре."
Преди време Марго Роби разкри, че яде напълно "чисто", когато снима или се подготвя за събитие на червения килим.
"Не съм добра в умереността, когато става въпрос за менюто ми. Ставам нещастна, ако не се храня. Не мога всеки ден да ям само салати и да пия по половин чаша вино през ден. Това не е за мен".
Вместо това, Роби обича да си угажда, а когато работата й го налага - яде изключително чисто. Тогава обикновено закуската й включва овесена каша с боровинки или зелено смути с кейл и ябълка. На обяд си хапва пиле с кафяв ориз или салата с риба, домати и краставици. Вечерята й най-често представлява риба тон със сладки картофи или зеленчуци с оризови спагети.
Когато се подготвя за събитие, от време на време си позволява по чаша вино, но избягва консумацията на наситени мазнини, фаст фууд, сладки напитки и шоколад.
"Нямам добра диета. Обичам бира, пържени картофки, бургери, но ако се налага да вляза във форма,три дена ще ям моркови, ако се налага", сподели красивата блондинка.
Добави коментар