Наум Шопов-младши издаде "Фитнес буквар"

10:20, 28 ное 18 / Любопитно 25 3121 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наум Шопов-младши, който доби популярност като д-р Борис Тасев в медицинската драма „Откраднат живот“, издаде първата си книга.

С проекта си, който е озаглавил „Булгар звер“, той ще даде ценни съвети на последователите си за упражненията във фитнес залата. В него синът на Христо Шопов ще представи персонална програма за всеки тип тяло. Като бонус, дипломираният лекар записва и видеа, в които показва как е редно да се изпълняват всички упражнения, които описва.

"Това е проект, който седи от години в главата ми, но ето че и неговият момент дойде! Вложих много време и старание, за да се получи нещо, което би се отличило от всички останали финтес програми. Притежавайки “Булгар звер”, вие получавате моя шест годишен опит в залата - с грешките и уроците, които тя ми е дала",
обясни екранният д-р Тасев в социалните мрежи.

Гръбнакът на проекта си пък той кръщава „Фитнес буквар“ - кратка книжка, в която събира най-необходимата информация, за постигане на желаните резултати в залата.

„От това да дам разяснение за най-важните термини отнасящи се за тренировките, до 10-те мита на всеки начинаещ трениращ. Тази информация е добита чрез стажа ми във фитнеса и следването ми по медицина“, обяснява още Шопов-младши, който преди броени дни се сгоди за приятелката си Теа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама