Топмоделът Кристина Милева за болката, майчинството и свободата в „Търси се“

17:00, 24 ное 18 / Любопитно 25 6890 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Топмоделът Кристина Милева споделя за първи път в ефир своята болка в "Търси се" на 25 ноември от 11 ч. Кристина е майка на две деца, но второто се ражда преждевременно, и започва страхът и ужасът дали ще оживее, какви ще са последствията, кога ще го прегърне, ще може ли да вижда и да чува.

Само майка, преминала през това да не може да прегърне детето си, месеци след раждането, може напълно да я разбере. След този труден период на безсилие и страхове, Кристина се разделя с бащата на децата си. Въпреки това тя не се предава, събира сили, грижи се за тях, работи и смело мечтае.

Пред Меги и Нели красавицата разказва житейската си история с любов. Зрителите ще я видят в ролята на майка – на Кай, който е на 2,5 години, и Мия – на годинка и осем месеца. Въпреки че има две малки деца, Криси не спира да пътува и да работи. Тя е един от менторите в новата рубрика „Новото лице“ на „Преди обед“, заедно с Диляна Попова.

„Търси се“ ще срещне Кристина Милева с нейния пръв работодател Ивета Григорова, която разказва за пътя й на модел. Първо родилите й били против, защото тя все още учела в Италианския лицей, но после се съгласили. Ивет описва Криси като изключително щуро момиче, за което няма невъзможни неща. Месец след като родила второто си дете, се върнала в офиса и поискала да й осигурят ангажимент.

Приятелите на Криси извън света на модата я описват като купонджийка, организатор на партита и пътувания, и човек, който не се превърнал в домошар.

Мариан Кюрпанов и Александра Тюркмен, най-близките й хора в професията, припомнят периода, в който Криси се влюбва във Васил, бащата на децата й, разказват за живота им през зимата в Доминиканската република, където зачеват втората си рожба, както и за трудната им раздяла, и как въпреки това, двамата сега са в много добри отношения.

Майка й Милена Милева, която е интериорен дизайнер, мечтае дъщеря й да поеме по нейния път, заради усета, който притежава към тази професия. Тя се справя с всичко сама и много рядко търси помощ, допълва Милена.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама