Маргарита Хранова през погледа на роднини и приятели в „Търси се“

17:00, 10 ное 18 / Любопитно 25 1725 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обичаната от поколения българи певица Маргарита Хранова през погледа на най-близките й колеги, семейството и приятелите показва предаването "Търси се" на 11 ноември.

Най-важно за мен винаги е семейството, кариерата е на второ място, категорична е Маргарита Хранова. Затова сега, когато проблемите със съпруга й са зад гърба им, има повече време за музиката, за концерти и за нови албуми.

Белослава е откритие на Маргарита Хранова и благодарение на нея тя започва да се развива професионално като певица. Това казва майка й Анета Сотирова, която е много близък семеен приятел на Марги. Актрисата разказва и за трудния период, в който мъжа на Марги получава инсулт и тя взима всичко в свои ръце и го вдига на крак.

В предаването участват също Кристина Димитрова и Орлин Горанов, с които Марги напоследък много пътува и изнася концерти. Орлин Горанов отбелязва, че двамата с Марги не се изявяват само на музикалната сцена, тя също играе в театъра. Колегите й я описват я като оптимист и човек, който винаги е в настроение и никога не се оплаква от трудностите.

Синовете на Марги разказват, че майка им винаги ги държи под око и се интересува от всичко около тях. Тя е силният човек в семейството и нашата опора, категорични са Кирил и Кристиян. Благодарни са на майка си за любовта и приятелството, и затова, че помага за отглеждането на двете деца на Кирил.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама