Кулагин, Веселин и Божана с наказание във VIP Brother

08:20, 27 сеп 18 / Любопитно 25 1066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера беше поредният извънреден ден в Къщата на Big Brother. Станахме свидетели на сериозните нарушения от страна на Кулагин, Веселин и Божана, заради които Биг Брадър предприе драстични мерки спрямо тримата. На Съквартирантите в Къщата беше съобщено, че тримата напускат шоуто и имаха две минути, в която да се сбогуват.

Биг Брадър обаче реши да даде втори шанс на тримата, като ги настани в Изправителния център на Къщата - Център за психическа устойчивост и емпатия. Така Кулагин, Веселин и Божана получиха шанса да продължат своето участие в шоуто, но без останалите Съквартиранти да знаят за това.

Валентин обаче заяви, че не иска да участва и иска да напусне Къщата. Какво ще се случи с гримьорът и ще остане ли в шоуто ще се разбере в следващите дни.

Веднага след това бяха проведени и светкавични номинации в Къщата. Съквартирантите имаха право да номинират само по един за изгонване, като имунитет имаше Ричард заради щита на SDI. Сред номинираните за изгонване тази седмица е Розмари, която събра най-голям негативен вот, защото според повечето Съквартиранти е била подкрепа на Кулагин. Ева, Диона, Наско, Петко и Стефан са останалите номинирани.

Какво ще се случва в Изправителния център, как приемат новата си роля провинилите се Кулагин, Веселин и Божана, дали това няма да е мястото, в което ще се помирят и ще остане ли Валентин в шоуто, ще се разбере в следващите издания на VIP Brother.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама