Номинации „Очи в очи“ във VIP Brother

14:35, 19 сеп 18 / Любопитно 25 1171 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпуснати нерви, емоционални раздори и ожесточен спор между Кулагин и Ваня Костова ни очакват довечера в LIVE епизода на VIP Brother 2018

След светкавичните номинации и елиминации в понеделник, днес VIP съквартирантите ще се изправят очи в очи. Те ще посочват кой според всеки един от тях трябва да напусне Къщата и да се обосновaват защо. Биг Брадър ще изисква от своите съквартиранти искрени и добре обосновани доводи за избора им.

Номинациите ще се случват на живо пред зрителите на NOVA днес от 21:00 часа. Първият съквартирант, напуснал Къщата, бе Нора Недкова - жертва на острия език на Валентин Кулагин. Съквартирантите се надяваха атмосферата във временния им дом да се успокои и да се установят по-хармонични взаимоотношения, но надеждите им бързо бяха попарени.

Кулагин заяви още в понеделник, че сега е време да избере следващия си "враг номер едно" и тази вечер ще видим нова вълна от спорове, бурни реакции и неразбирателства. Този път на мушка ще се окаже Ваня Костова. За какво Кулагин ще се заяде с естрадната прима, предстои да видим довечера.

По време на мисия "Бедрок" Кулагин не успя да се справи със задачата и бе обвинен в саботаж от своите съотборници. Сега отбор "Флинстоун" живеят в примитивна колиба от каменната ера, палят огън и се къпят с ледено студена вода от корито.

Напрежението между Кулагин и останалите от "Флинстоун" се покачва с всяка изминала минута и някои от мъжете ще забравят за великодушното си търпение, което проявяват до момента.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама