Антони Белмонт: Искаме купа в края на сезона

15:50, 12 сеп 18 / Спорт 25 878 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


Полузащитникът на „Левски“ Антони Белмонт беше избран за футболист №1 на Първа лига за 7-мия кръг, когато французинът вкара единственият гол при победата над „Берое“.

Белмонт призна, че през първия си сезон на стадион "Георги Аспарухов" е имал проблеми с адаптацията, но вече всичко е наред и той и съотборниците му се надяват да спечелят трофей в края на сезона.

„Основното е, че се промениха тренировките. Те са по-различни и по-интензивни. Треньорът има различен подход към нас, постоянно говори с нас. Философията му за футбола като цяло също е различно. Мисля, че това, което правим в момента е обещание за бъдещето. Мисля, че ще направим много добър сезон. В момента „Левски“ наистина изглежда като силен отбор.

Всички сме приятели, колеги, уважаваме се. Тази година сме едно цяло, няма групи. Може би миналата година имаше такива предпоставки. За това помага и треньорът, който кара всеки да се чувства важен.

Ще се опитаме да продължим серията, колкото може по-дълго и да правим поредни победи. Ясно е, че ще е много трудно. Основните конкуренти са познати – „Лудогорец“ и ЦСКА. Ние тази година ще се опитаме да направим нещо голямо. Имаме цел всички в отбора в края на сезона да вземем купа“, каза Белмонт.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама