Сръбският "Курир": Славиша Стоянович вдигна "Левски" от мъртвите

19:50, 11 сеп 18 / Спорт 25 1599 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сръбското издание "Курир" обърна сериозно внимание на работата на новия треньор на "Левски" Славиша Стоянович. Според изданието, словенецът е вдигнал гранда от мъртвите за по-малко от месец.

"Треньорът Славиша Стоянович за по-малко от месец вдигна "Левски" от мъртвите. Слава, както е известен у нас, прероди гиганта, който в последните 10 години изоставаше след "Лудогорец" и ЦСКА. Той не направи големи обещания, запретна ръкави и се зае за работа. Резултатите нямаше как да го пропуснат", пише "Курир".

От медията успяха да се свържан и със самия наставник:

"Дойдох случайно. Бях привлечен от историята, хареса ми и президента Спас Русев. "Левски" е голям клуб с армия от фенове. Напредвам бавно. Имам доста работа, за да може нещата да изглеждат така, както аз искам. Имам интересен състав. Заварих много контузени, които се завръщат бавно в игра. Освен това имаме млади и талантливи футболисти. Най-голямата звезда в Левски, а и в цяла България, е Габриел Обертан, който познаваме от "Манчестър Юнейтед", "Бордо" и "Нюкасъл". Има още Кабрал, Белмонт, Цветкович, който е добре познат в Сърбия, както и един интересен играч като Паулиньо. Битката за титлата ще е с Лудогорец, ЦСКА и Берое. Първите два отбора са специални. Клубът от Разград има седем поредни титли, както и много чужденци. Разполага с много бързи бразилци. ЦСКА е най-големият ни градски съперник. Дербито е като "Звезда" - Партизан. Първата среща с тях е на 29 септември. Мачовете с "Лудогорец" няма да са толкова напрегнати. ЦСКА също има много чужденци", коментира Славиша.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама