Сидеров: Подозирам заговор срещу Борисов

10:14, 10 сеп 18 / Политика 25 491 Topnovini
1

"Подозирам, че има нещо като заговор срещу премиера Бойко Борисов. В това участват хора, които са много близки до него." Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров минута преди да влезе на коалиционен съвет в Министерския съвет. На него трябва да се реши съдбата на тримата министри в оставка - Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков.

Сидеров не пожела да назове кой точно подготвя заговор. Уточни, че не иска да прави интриги, но не може да си затвори очите.

"И 19 министри да се сменят, няма да стане нищо фатално. Въпросът е какво се прави и какво ще правим този сезон", заяви Сидеров.

"Ще работим ли за увеличение на пенсиите, за икономика, да има работни места? Това са въпросите. Ще спрем ли миграционната вълна, ще работим ли за националната идентичност? А ние тук стоим и се занимаваме с махленски проблеми", добави още Сидеров.

"Основният въпрос пред мен е в качеството ми на какъв ще бъда в коалицията. Влизам, за да питам какво точно означава колективно управление на коалицията", каза Сидеров.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.