Сидеров: Подозирам заговор срещу Борисов

10:14, 10 сеп 18 / Политика 25 1171 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Подозирам, че има нещо като заговор срещу премиера Бойко Борисов. В това участват хора, които са много близки до него." Това каза лидерът на Атака Волен Сидеров минута преди да влезе на коалиционен съвет в Министерския съвет. На него трябва да се реши съдбата на тримата министри в оставка - Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков.

Сидеров не пожела да назове кой точно подготвя заговор. Уточни, че не иска да прави интриги, но не може да си затвори очите.

"И 19 министри да се сменят, няма да стане нищо фатално. Въпросът е какво се прави и какво ще правим този сезон", заяви Сидеров.

"Ще работим ли за увеличение на пенсиите, за икономика, да има работни места? Това са въпросите. Ще спрем ли миграционната вълна, ще работим ли за националната идентичност? А ние тук стоим и се занимаваме с махленски проблеми", добави още Сидеров.

"Основният въпрос пред мен е в качеството ми на какъв ще бъда в коалицията. Влизам, за да питам какво точно означава колективно управление на коалицията", каза Сидеров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама